/** * Template Name: contentpage */ Over

Over

De Droomwensfabriek maakt producten speciaal voor kinderen.

Wie zijn wij?

Wij zorgen ervoor dat kinderen het ziek zijn of andere problemen heel even kunnen vergeten.
Dit doen wij door het opzetten van leuke wedstrijden en acties speciaal op maat gemaakt voor het kind. Afleiding voor het kind staat bij ons voorop!
Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij wat kinderen denken en willen. Onze doordachte producten zijn hier haarscherp op ingespeeld.

Acties en wedstrijden die op dit moment actueel zijn:
Jens & Rens hun Droomwens
Deze actie is speciaal bedoel voor ziekenhuizen en medische kinderdagverblijven.

Hoe gaat het in zijn werk?

U als ondernemer wordt benaderd door een van onze enthousiaste sponsorwervers die in de meeste gevallen vanuit huis werkt. Tijdens dit gesprek wordt u de gehele actie en natuurlijk het doel van de actie uitgelegd. Als u liever eerst het complete informatiepakket wilt ontvangen voor dat u uw keuze gaat maken is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat de keuze die u maakt de juiste keuze is, het gevoel moet goed zijn. Als dit alles gedaan is ontvangt u van ons een plaatsingsopdracht met de specificaties zoals die zijn overeengekomen. Wanneer dit alles klopt kunt u het plaatsingsformulier voor akkoord retourneren.

Opdracht is gegeven

Wanneer uw opdracht bij ons is binnengekomen gaat onze ontwerpstudio ermee aan de slag. Zij maken tot in het laatste detail het door uw bestelde product perfect net zoals het is afgesproken. Daarna gaat het naar de drukkerij.

Product klaar voor verzending

Wanneer het product klaar is in de drukkerij en wij deze weer van hun retour hebben gekregen worden de artikelen voor de bestelde actie erbij gezocht. Deze worden ingepakt en verzonden.